-“SAYIN VALİMİZİN TALİMATIYLA SPONSOR BULUNMASI

KONUSUNDA CİDDİ GİRİŞİMLERİMİZ VAR”

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Başkanı Abdulkadir Ataşbak,  “Kadınlar Hentbolda Süper Ligi”ne yükselen Şakirpaşa Halk Eğitim Merkezi (HEM) Takımı sporcularını kabul ederek başarılarından dolayı kutladı.

Ataşbak,  güçlü rakiplerine rağmen küçük bütçe ile süper lige yükselen Şakirpaşa HEM Spor’un Başkanı İzzet Vezir, antrenör Ömer Usta ve sporcuları makamında kabul ederek, gelecek planları konusunda gereken desteği vereceğini söyledi.

Şakirpaşa HEM Spor’un anlamlı başarısını tüm kentte mal etmeye çalıştıklarını ifade eden Ataşbak, ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

“Şakirpaşa HEM Spor 4 yıl gibi kısa sürede altyapıya verdiği önemin yararını görerek belediyeler tarafından desteklenen güçlü rakipler karşısında süper lige yükselerek Adana’da bir ilki yaşattı. Geçmiş yıllarda erkeklerde Çukobirlikspor vardı. Türkiye’nin hentbolda en iyi takımları Adana’ya korkuyla gelirlerdi. Şimdi aynı başarıyı kadınlar liginde de göstereceğiz. Kadınlar Hentbolda ilk kez süper lige yükselen Şakirpaşa HEM Spor’u kentin takımı yapacağız. Sayın Valimiz Mustafa Büyük’ün talimatıyla sponsor bulunması konusunda ciddi girişimlerimiz var.  Kentimizde TED Koleji tenise, Gündoğdu Okulları da basketbola sponsor oldu.  Hedefimiz, her branşa sponsor bulmak olacak. Kadınlar basketbolda BOTAŞ Spor ve ASKİ Spor’un yanı sıra hentbol kadınlarda Şakirpaşa HEM Spor’dan dolayı salon sporlarında önemli patlama yaşayacağımıza inanıyorum.”

-BAŞKAN VEZİR’DEN ATAŞBAK’A TEŞEKKÜR VE FORMA-

Şakirpaşa HEM Spor Kulübü Başkanı İzzet Vezir,  yeterli desteği görmedikleri halde birkaç fedakâr yöneticinin çabası ve bazı yerel yöneticilerin küçük destekleriyle süper lige yükseldiklerini ifade etti.

Özellikle tesis konusunda İl Spor Müdürü Ataşbak’tan her zaman destek gördüklerini belirten Vezir, yeni sezonda tesise daha çok ihtiyaçları bulunduğunu belirterek şöyle devam etti:

“Olanaklar içinde bizlere her zaman destek olan İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederiz. Sporcularımızın büyük çoğunluğu Adanalı, hatta aynı mahallede yaşayan, 5-6 yıldır yan yana hentbol oynayan ve lisede düzeyinde eğitim gören kişiler. Başarıyı, ekip çalışmasıyla birbirimize inanarak ve güvenerek gerçekleştirdik. Süper lige kolay gelmedik.  Ligde kalıcı olmak için çok ciddi sponsor kuruluşlara ihtiyacımız var. Bu konuda Valimiz Sayın Mustafa Büyük ile İl Spor Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a şükran borçluyuz. “

Vezir, transfer ve yeni sezon çalışmalarına erken başlayacaklarını belirterek, kulübe acilen sponsor desteği gerektiğini sözlerine ekledi.

Konuşmalardan sonra, Şakirpaşa HEM Spor Kulübü Başkanı İzzet Vezir, İl Spor Müdürü Ataşbak’a  üzerinde “Abdulkadir Ataşbak 01” yazılı forma armağan etti.