Adana bu hafta  spora doyacak. Farklı branşlarda etkinliklerin olduğu hafta da Okullararası Gençler ve Yıldızlar Kano Türkiye Şampiyonası ile Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası, Okullar arası Taekwondo Gençler Türkiye Şampiyonası, Minik Kız ve Erkek Voleybol Grup ile Yumurtalık Türkiye Üniversiteler Arası Plaj Voleybol Şampiyonası   gerçekleştirilecek.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, spor yönünden hayli yoğun geçecek haftada sporseverleri mutlu edecek bir hafta  olacağını belirterek, özellikle hafta sonu faaliyet açısından daha yoğun geçeceğini kaydetti.

Ataşbak, özellikle iki gün sürecek olan Çukurova Üniversitesi bünyesinde bulunan kayıkhane'de Seyhan Baraj Gölü'nde Okullararası Gençler ve Yıldızlar Kano Türkiye Şampiyonası, Yüreğir Atletizm Pisti'nde Özel Sporcular Türkiye Atletizm Şampiyonası ve Yüreğir Spor Salonu'nda Minik Kız ve Erkek Voleybol Grup karşılaşmalarına ailecek izlemelerini söyledi.

Adana'nın faaliyet yönünden zengin olduğunu ifade eden Ataşbak, "Kentimiz spor kenti oldu. Başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyoruz. Yoğun bir hafta sonu bizi bekliyor. Tesislerimiz tam donanımlı bir şekilde müsabakalara hazırlar. Profesyonel  ekibimizle her türlü müsabakalara ev sahipliği yapacağız. Spor severlerin ailecek dolu dolu geçireceği bir hafta olacak" diye konuştu

Bunların yanı sıra, Cumartesi ve pazar günü Kahraman Olgaç Satranç Merkezi'nde İl ve Yöre karma grup Satranç Turnuvası, 5 Ocak Fatih Terim Stadı Tribünaltı Antrenman Salonu'nda Küçükler Masa Tenisi Müsabakaları, Atlı spor kulübü Tesisleri'nde Milli Takım Belirleme Tenis müsabakaları, Nihat Geven Spor Salonu'nda Gençler Wushu Müsabakalarının yanı sıra basketbol ve futbol  müsabakaları da gerçekleştirilecek.