Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Filiz Yaldız’ı makamında kabul etti.

Ataşbak, Spor herkes içindir; yaşı ve cinsiyeti ne olursa olsun, insanların eğlenmesi, kaynaşması, kendilerini iyi hissetmesi için iyi bir yol olduğunu söyledi.

21 Haziran Uluslararası Yoga Günü’nün, Adana’da bu yıl ilk kez kutlanacağını ifade eden Ataşbak, “Etkinlik Atatürk Parkı’nda ücretsiz olarak yapılacak. Her yaştan vatandaşlarımızı buraya bekliyoruz. Bu sayede halkımız stresten uzak kalmaları mümkündür. Dileğimiz bu tür etkinliklerin daha çok artmasını sağlamak” diye konuştu

Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilcisi Filiz Yaldız, 21 Haziran Salı günü Saat 18:00 da Atatürk Parkı içerisinde halka açık olmak üzere Hatha Yoga etkinliğinin yapılacağını belirtti.

Yaldız, Herkes İçin Spor un serbest zaman faaliyetlerini herkesin faydalanacağı, hoşlanacağı, eğleneceği ve sağlığın koruyacağı derecede kolaylaştırmayı hedefleyen uluslararası bir program olduğunu vurgulayarak etkinliğe tüm Adana halkını davet etti.