Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, başarılı sporcuları makamında kabul etti.

Ataşbak, atlet Kayhan Özer, cirit atma Abdullah Karataş, engel atlama Doğukan Kavukçu, çekiç atma Yusuf Güneş, üç adım atlama Fatih Çalkamış, gülle atma Mehmet Karakoç ile bölge antrenörleri Nuray Sev Özdemir ile Ahmet Dalak’ı kutladı.

Sporcuların başarılarını göz ardı edemeyeceklerini ifade eden Ataşbak, desteklerinin devam edeceğini, sporculara tüm imkanlarını sunacaklarını belirtti.

 Atletizm Bölge Antrenörü Nuray Sev Özdemir, Atlet Kayhan Özer’in 100 ve 200 metre de liseler Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra Temmuz ayında Bolu’da gerçekleştirilecek Gençler Balkan Şampiyonası’nda derece beklediğini söyledi.

Özdemir, Abdullah Karataş’ın Yıldızlar Avrupa ve Türkiye Olimpiyat Hazırlama Merkezi (TOHM) barajını geçtiğini, Mehmet Karakoç’un da TOHM barajını geçtiğini belirterek, diğer sporcular Doğukan Kavukçu, Yusuf Güneş ve Fatih Çalkamış’ın ise TOHM barajını geçmeye çok yakın olduğunu ve önümüzde ki ilk müsabakada bunları başaracaklarını sözlerine ekledi.

Antrenörler Özdemir ve Dalak, kendilerine tesis ve malzeme konusunda desteklerini esirgemeyen Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ettiler.

Bu arada ziyarette, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Adana TOHM Sorumlusu Murat Adıgüzel'de hazır bulundu.