Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, başarılı wushucuları makamında kabul etti.

Ataşbak, wushuda derece yapan sporcu ve antrenörleri kutladı.

Ataşbak, geçtiğimiz haftalarda Edirne de gerçekleştirilen Balkan Şampiyonası’nda şampiyon olan Emre Çavga, ikinci Bilal Çinkılıç, üçüncü Hasan Çinkılıç ve Mehmet Karakoç, Mayıs ayında Ukrayna’da gerçekleştirilen Avrupa Şampiyonası’nda birinci olan Göknur Yaşın Dündar ile geçtiğimiz aylarda Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olan İrem Parsak, Habip Güzel ve Aydın Yıkılmaz’ı başarılarından dolayı tebrik etti.

Sporcuların yükselen başarı grafiğinin wushu sporcu için çok önemli olduğunu ifade eden Ataşbak, “Ulusal ve uluslararası müsabakalarda hem kentimizi hem de milli takımımızın başarısı için ter dökmeniz çok anlamlı. İnanıyorum ki gelecek yıllarda bu sporda daha başarılı olacağız” diye konuştu.

Wushu Federasyonu Adana İl Temsilcisi Hüseyin Dündar, kendilerine her konuda destek olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etti.

Ayrıca ziyarette bölge antrenörleri Naim Yıldırım, Şakir Ayhan, Naim Ayçiçek, Ayhan Çinkılıç ve Mehmet Yüksekyayla’da hazır bulundu.