Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Uyanık'ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kayıcı,  Adana’da kick boksun  daha iyi yerlere  geleceğini  belirterek sporcu ve kulüp sayısının artırılmasını isteyerek Adana'yı önemsediklerini söyledi.

Adana'dan milli takımlara daha çok sporcu kazandırması gerektiğini belirten Kayıcı, " Adana kick boksta ekip olarak oldukça başarılı. Sağlıklı nesillerin toplumumuzda çoğalması için spora tam destek veriyoruz. Çünkü spor alanındaki gelişmişlik bir milletin sağlıklı beyin gücünü temsil etmektedir. Sporun insanlara bedenen ve fikren birçok katkısı bulunmakta. Dolayısıyla spora yapılan her yatırımı önemsiyor ve dikkate alıyoruz. İl Temsilcimiz Sehmus Baysal ve ekibi Adana'da kick boks da son üç yılda büyük başarı elde ettiler.Geçmiş yıllarda kazandıkları madalyaların toplamından fazlasını bu kısa sürede kazandılar. Gelecekte daha büyük başarılara imza atacaklarına inancım tamdır. Desteklerinizden dolayı federasyonum adına Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ve Adana İl Temsilcisi Şehmus Baysal'a teşekkür ederim" diye konuştu.

 -Uyanık: “Birliktelikler Başarıya Yansıyor”-

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Uyanık, kendilerini ziyaret eden Kayıcı'ya teşekkür ederek, kick boksun kentte sevilmesi ve yaygınlaşması için gereken yatırımların yapıldığının altını çizdi.

Uyanık,  Adana'da ulusal ve uluslararası müsabakalara her zaman ev sahipliği yapmak istediklerini ifade ederek " Birliktelikler başarıya yansıyor. Bu sayede kentimizden milli takıma daha çok sporcu veriyoruz. Kick boksun yanı sıra diğer branşlara da katkı sağlıyoruz" dedi.

Kick Boks Federasyonu Adana İl Temsilcisi Şehmus Baysal, federasyon başkanının kendilerini kırmadan davetlerini kabul ettiği için teşekkür ederek, " Federasyonumuzu her zaman yanımızda hissettik. İlimizde yapılan müsabakalarda ise Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak ve ekibi bizleri her zaman destekledi. Başarıların artması için çalışmalarımız devam ediyor. Milli takımlara her yıl yeni yetenekler kazandırıyoruz" şeklinde konuştu.

Ayrıca ziyarete, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Okul sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır, Bölge Antrenörleri Ahmet Alpaslan Benli, Yalçın Sizgen,  İzzettin Altun ile Muhammed Burak Karabudak katıldı.