Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, defalarca şampiyonluk yaşayan ve altyapıya verdiği önemle tanınan Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne desteğini sürdüreceğini açıkladı.

Ataşbak, Gençlerbirliği Spor Kulübü 2.  Başkanı Hasan Tekin’i makamında makamın da kabul etti.

Gençlerbirliği’nin yıllardır altyapıya verdiği ve yetiştirdiği sporcularla tanındığının altını çizen Ataşbak, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Adana tüm spor branşlarında olduğu gibi futbolda da önemli bir potansiyele sahip. Kentimizde Gençlerbirliği spor kulübünün başarısı bizleri mutlu ediyor. Türkiye’nin her kulübünde Adana Gençlerbirliği Spor Kulübü’nden yetişen sporcu görmek mümkün. Olanaklar içinde Gençlerbirliği’ne her türlü katkıyı vereceğiz.”

-TEKİN: “SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ HER ZAMAN YANIMIZDA GÖRDÜK”-

Gençlerbirliği Spor Kulübü 2.  Başkanı Hasan Tekin, İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı 18 Ağustos Perşembe günü  sezon açılışına davet ettiğini belirterek kulüplerine desteklerinden dolayı ve bu yaklaşımından dolayı Ataşbak ve ekibine teşekkür etti.

Bünyelerinde 730 sporcu bulunduğunu 3 büyükler dahil, her sezon yetiştirdikleri futbolcuları diğer kulüplere transferini sağladıklarını, Milli takımlara da sporcu yetiştirdiklerini belirten Tekin, “Adana olarak kentte lokomotif görevi görüyoruz. Profesyonel takımlara sporcu çıkarmak için çaba sarf ediyoruz. Spor İl Müdürlüğünü her zaman yanımızda gördük” diye konuştu.