Masa Tenisi Milli Takımı Adana’da kampını tamamladı. Adana’dan 5 sporcu ve 2 antrenör milli takımda çalıştı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda çalışmalarını sürdüren masa tenisi  milli takım kampını ziyaret etti.

Yılmazel, milli takımda Adanalı sporcu ve antrenörleri görmenin mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Masa Tenisinde okul ve spor kulüplerine büyük önem verdiklerini, sporcu, hakem, antrenör sayısında önemli artışlar yaşandığını ve bunun başarıya yansıdığını ifade eden Yılmazel, tesislerini açan, malzeme ve diğer konularda yardımlarını esirgemeyen Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını ifade ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti

Milli Takım Antrenörü Tuncay Bozkurt, kampın oldukça yararlı geçtiğini ve Macaristan’da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonasından madalya ile döneceklerine inandıklarını söyledi.

Bozkurt,  kendilerine her zaman destek olan Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederek, destekleri boşa çıkarmayacaklarını anımsattı.

-MİLLİ TAKIM KAMPINDA KİMLER VAR?- 

Milli takım kampında olan sporcu ve antrenörlerin isimleri şu şekilde:

Sporcular: Talha Yiğenler, Zihni Batuhan Şahin, Oğuzhan Öner, İbrahim Gündüz, Ziver Gündüz, Kübra Tan, İpek Karahan, Gülpembe Özkaya, Gökçenur Güngör, Mohammed Saleh, Mohammed Elbiali

Antrenörler: Tuncay Bozkurt ve Ufuk Altınkaya

Kamp Müdürü: Sunay Atakan