Görmez: “Gençlik merkezleri olarak güzel işler yapıyorsunuz”

 Diyanet İşleri Başkanlığı ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren  Adana Gençlik Merkezleri tarafından Adana Sabancı Merkezi Cami’de gerçekleştirilen “Gençler Namazda Buluşuyor” etkinliği düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Sabah namazını kıldırdıktan sonra salavat ve tesbihatın ardından vatandaşlara hitap etti.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş,  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, şube müdürleri ve ilçe müdürleri,  Adana İl ve ilçe ile 81 il müftüleri ile gençlik merkezi müdür ve liderlerinin katılımı ile gerçekleşen sabah namazında vatandaşların yoğun katılımı ile tamamlandı.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ile il müftüleri Namazın ardından Kızılay tarafından verilen ikram çadırı geçerek vatandaşlara çorba ikram ettiler.Ayrıca Olgunlaşma Enstitüsü tarafından acılan dini motifli fotoğraf sergisini gezdiler.

Daha sonra Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Diyanet işleri Başkanı Görmez’e çiçek takdim ederek, Gençlik Merkezi hakkında bilgi verdi.

Görmez, “Gençlik Merkezlerini yakından takip ediyorum. Çok güzel işler yapıyorsunuz. Bizim sizleri ziyaret etmemiz gerekiyor. Gençleri iyi yol çiziyorsunuz” dedi.