Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi kültürel ve sosyal projelerinde yıl boyunca gönüllü olarak katkı sunan yazar ve eğitmenlerine vefa programı düzenledi.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana gençliğine verdikleri katkıların artacağını söyledi.

Ataşbak, gençlere her türlü imkânları sunduklarını kaydederek, “ Bizler gençlere hizmet etmek için olanaklarımızı kullanıyoruz. Kurslarda ve faaliyetlerde ders veren eğitmenleri kutlarım. Ne kadar çok gence ulaşırsak o kadar yararlı oluruz” diye konuştu.

Eğitmenler ise kendilerine her zaman sıcakkanlı yaklaşan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun’a teşekkür ettiler.

Açılış konuşmalarının ardından yıl boyunca birlikte gerçekleştirilen programlardan sinevizyon gösterisi ile yapılan çalışmalar izlettirildi.

Ayrıca programda Serdar Bilgetekin tarafından keman dinletisi sunuldu.

Bu arada etkinliğe Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mahmut Kır, Ufuk Akkurt, Gençlik liderleri ve gönüllü gençler katıldı.