Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullar arası Genç Kız ve Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği” tamamlandı.

Asım Savaş Spor Salonunda yapılan “Okullararası Genç Kız ve Erkek Masa Tenisi İl Birinciliği Müsabakaları”na 63 okuldan 90 kız, 192 erkek olmak üzere toplam 282 sporcu katıldı.

Çekişmeli geçen müsabakalar sonundan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Abdulkadir Ataşbak yaptığı konuşmada dereceye giren tüm sporculara başarılar dileyerek “ Başarılı sporcularımız ileriki aylarda yapılacak olan Gurup müsabakalarında ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyor, başarılarını devamını diliyorum” dedi.

Dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Abdulkadir Ataşbak, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç, 22. dönem Adana Milletvekili Kemal Sağ ,Masa Tenisi Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Asım Savaş Spor Salonu Tesis Amiri Mehmet Durmaz  ve Sporcu velisi Adil Yiğenler tarafından  verildi.

-KİMLER DERECEYE GİRDİ?-

Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren sporcular ve okullar şu şekilde:

Genç Erkekler:

Özel Ersan Altıok Temel Lisesi (Çukurova) birinci ,Kozan Fen Lisesi (Kozan)ikinci ,Sarıçam Spor Lisesi üçüncü, İMKB 24 Kasım Lisesi (Seyhan) dördüncü

Genç Kızlar:

 Özel Ersan Altıok Temel Lisesi (Çukurova) birinci , Kozan Fen Lisesi (Kozan )ikinci, Kozan Kazım Karabekir Lisesi (Kozan) üçüncü, Seyhan Rotary Anadolu Lisesi (Yüreğir) dördüncü