Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Genç Büro Memur-Sen Başkanı Adem Yavuz, Başkan Yardımcısı Murat Büyür, Yönetim Kurulu Üyeleri Seda Güdükboy ile Nurhan Durmaz’ı makamında kabul etti.

Ataşbak , Genç Büro Memur-Sen  ile ortak projeler yapacaklarını ve başta engelliler üzerinden faaliyetler gerçekleştireceklerini söyledi.

Spora yardımcı olan kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Ataşbak, “ Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için bütün olanaklarımızı kullanıyoruz” diye konuştu.

Genç Büro Memur-Sen Başkanı Adem Yavuz, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ın projelere sıcak bakmasından ve ilgi alakasından dolayı teşekkür ettiğini söyledi.

Yavuz,  İl ve Kırsal kesimlerde projeler geliştirdiklerini  özellikle engellileri topluma kazandırmak istediklerini kaydetti.

Gençleri Teknolojik bağımlılıktan uzak tutmak istediklerinin altını çizen Yavuz, “ Bu konuda  Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli çalışmayı hedefliyoruz “ diye konuştu.