Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi Hukuk Kulübü bünyesinde onur konuğu olan Adana Milletvekili Avukat Mehmet Şükrü Erdinç  gençler ile bir araya gelerek "Yeni Anayasa ve Referandum" konulu konferans gerçekleştirdi.

Yüreğir Gençlik Merkezi çok amaçlı salonunda düzenlenen "Yeni Anayasa ve Referandum" konulu konferans saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Habip Bilgin açılış konuşması yaparak katılımcılara Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Yüreğir Gençlik Merkezi bünyesinde gerçekleştirilen proje ve faaliyetleri anlattı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye geneli tüm gençlik merkezleri için hazırlanan gençlik merkezleri tanıtım filmi ve Adana Milletvekili Avukat Mehmet Şükrü Erdinç'in tanıtım filmi gösteriminin ardından sahnede yerini alan Erdinç  şunları söyledi:

“Yapılan tüm çalışmalar rejim değişikliği değil hükümet sisteminin değişikliğidir. Referandum sonrası ülke olarak istikrarlı büyümemiz ve gelişmemiz hızla artacaktır. Özellikle siz gençlerin huzurunda şunu belirtmek isterim ki partimizin ilk kuruluşundan beri dilinden düşürmediği seçilme yaşının 18'e indirilmesi gençliğimizin yönetimlerde söz sahibi olması manasına geliyor.15 Temmuz hala aklımızda, Allah nasip etti ve atlattık. Tüm dünyaya bu ülkenin birlik ve beraberliğini bir kez daha gösterdik. Sizin gibi dik duran şuurlu gençlerimiz sayesinde de bu ülkemizin huzurunu hiç kimse bozamayacaktır."

 Konuşmasının ardından gençlerin sorularını yanıtladı.

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak Adana Milletvekili Avukat Mehmet Şükrü Erdinç 'e Adana'yı temsil eden tablo hediye etti.

Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Habip Bilgin ise çiçek takdim etti.

Ayrıca etkinliğe Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu,Sarıçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Bilgiç, Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun,sporcu izci ve gönüllü gençler katıldı.

Program Yüreğir Gençlik Merkezi çalışanları ve katılımcıların Milletvekilimiz ile hatıra fotoğrafı çektirmesi ile son buldu.