Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,  başarılı sporcuları destekleyeceklerini söyledi.

Ataşbak, geçtiğimiz haftalarda Antalya'nın Kemer ilçesinde  gerçekleştirilen “Karate Minikler , Yıldızlar Kızlar ve Erkekler Türkiye Şampiyonası”nda Kata ve Kumite 'de  dereceye girerek 1 altın 8 bronz madalya alan sporcuları makamında kabul ederek, sohbet etti.

Türkiye şampiyonu olmanın kolay gerçekleşmediğini belirten Ataşbak, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Türkiye şampiyonu olmak için çok çalışmak gerekir. Minik ve Yıldız sporcular küçük yaşlarda spora başlamaları memnun verici bir olaya bu sporcularımız daha spora bir iki yıl gibi kısa sürede spora başlamaları ve ilk müsabakalarında kürsüye çıkmaları büyük başarıdır.Spor sabır ve devamlılık ister . İyi bir sporcunun başarı elde etmek için Ailenin desteği çok önemli bu nedenle çocuklarını spora teşvik eden ailesini ve onları çalıştıran antrenörleri kutluyorum. İl spor müdürlüğü olarak başarılı sporcu ve kulüpleri destekleyeceğiz. Hedefimiz, kentimizden daha çok sporcuyu milli takımlara kazandırmak olacaktır."

-İl Temsilcisi Türkarslan'dan Ataşbak'a Teşekkür-

Karate Federasyonu Adana İl Temsilcisi Tahir Türkarslan , kendilerini makamında kabul eden ve bütün sorunların çözümünde yardımcı olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür etti.

Türkarslan, Sporcuların  ilimizi en iyi şekilde temsil etmelerinden dolayı memnun olduğunu belirterek , İstanbul'da gerçekleştirilecek  Balkan şampiyonasında Adana'mızı temsil edeceklerin belirtti.

Ayrıca Antalya'da yapılan bu müsabakalarda  beş ve altıncı olan sporcularımız ileri ki aylarda Hazar ülkeleri arasında yapılacak müsabakalara katılacaklarını ve Adana'ya en iyi derece ile döneceklerine inandığını sözlerine ekledi.