Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,  amatör spor kulüplerinin her zaman yanında olduklarını söyledi.

Ataşbak, 1. Amatör Kümeye yükselen Çukurova Press Havuzlubahçe Spor Kulübü Başkanı Engin Kanber ve kulüp yöneticilerini makamında kabul ederek, kulüp çalışmaları hakkında bilgi aldı ve gençleri kötü alışkanlıklardan kurtardıkları ve spora yönlendirdikleri için teşekkür etti.

Amatör Spor Kulüpleri’nin faaliyetlerini kolaylaştırmak için projeler ürettiklerini ifade eden Ataşbak, “Amatör kulüplerin sıkıntılarını kendi sorunumuz gibi görüyoruz. Merkez ve ilçelerde bulunan tesislerimizi yeni sezona hazırlıyoruz. Gelecek sezon da Çukurova Press Havuzlu Bahçe Spor Kulübü'nün başarılı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Çukurova Press Havuzlubahçe Spor Kulübü Başkanı Engin Kanber ise Spor İl Müdürü Ataşbak’a sıcak yaklaşımından dolayı teşekkür etti. 

Kanber,  bu sezon ligi şampiyonlukla tamamladıklarını, gelecek sezon ise daha fazla çalışıp bir üst lige çıkacaklarına inandıklarını ve bunu gerçekleştirecek güçlü yönetime sahip olduklarını ifade etti.

Ayrıca, Çukurova Press Havuzlubahçe Spor Kulübü Başkanı Engin Kanber, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'a üzerinde ismi yazılı forma hediye etti.

Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Uğur Sığırcı, Ali Kavak, Doğan Gülbasar, Nejat Eker, Süleyman Yalçın ve Sabit Özkeser ile Teknik Sorumlu Nevzat Karabulut hazır bulundu.