Adana’da 15 Temmuz Şehitleri Anma Haftası Spor etkinlikleri devam ediyor.

Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu’nda “15 Temmuz Şehitleri Anma Haftası Spor Etkinlileri” kapsamında tekvando ve dart spor müsabakaları yapıldı.

Etkinliğe, Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı , Mehmet Şükrü Erdinç, Adana Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Sarıçam İlçe Müdürü Ali Bilgiç, AK Parti Sarıçam İlçe Başkanı Hasan Karaoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Habip Bilge, ve diğer yetkililer katıldı.

Müsabakalar öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından tüm şehitler için Kur-an Tilaveti okundu.

Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, “Şehitlerimize Allahtan rahmet, gazilerimize ise acil şifalar dilerim. 15 Temmuz gecesi milletimizin dik durması, ihanetçilerin sonu oldu. Bu hainliğin tekrar gerçekleşmemesi dileğiyle bütün sporcu kardeşlerime başarılar diliyorum” diye konuştu.

Milletimizin gücünü her zaman gösterdiğini ifade eden Adana Milletvekili Tamer Dağlı, “15 Temmuz gecesi halkımızın iradesi yine galip geldi. Bu etkinliklerimizi gelecek senelerde de yapmayı hedefliyoruz. Müsabakaların düzenlenmesini sağlayan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Konuşmaların ardından Milletvekilleri Erdinç ve Dağlı, Dart tahtasına ok attılar ve  Tekvando müsabakalarını izlediler.

Etkinlik, Voleybol,  Okçuluk, Halter, Yelken, Boks ve Yüzme müsabakalarıyla devam etti.

Ayrıca, Adana Milletvekilleri Erdinç ve Dağlı’ya, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a, Sarıçam İlçe Spor Müdürü Ali Bilgiç’e plaket takdim edildi.