Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kozan Gençlik Merkezi  tarafından doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.

Kozan Gençlik Merkezi Müdürü Halil Karadağlı,  Gençlik Merkezi spor kulübü ve gönüllülük kulübü üyeleri, köy hayatını görmek köyde yaşamanın zorluklarını öğrenmek amacıyla doğa yürüyüşü ile coğrafyamızın tarihi güzelliklerini keşfettiğini belirtti.

Bu tür gezilerin sık sık olacağını anımsatan Karadağlı, “ İlçemizde bulunan gençleri aktiviteler sayesinde bir arada tutuyoruz.  Kurslarımızın yanı sıra kültürel ve doğa gezileri düzenleyerek gençlerin birbirleriyle kaynaşması için faaliyetler yapıyoruz”  diye konuştu.

 Karadağlı, Adana’nın Feke İlçesi Uğurlubağ Köyü’ne doğa yürüyüşü yapmak giden gençlerin Uğurlubağ Kalesi’ni gezdiğini ve kale hakkında bilgi aldığını söyledi.

 Doğa yürüyüşünün ardından Kozan Gençlik Merkezi Üyesi Emre Bilgili ailesine ziyarette bulunuldu. Gençlik merkezi faaliyetlerini anlatarak müzik kulübü üyelerince de gencin ailesine mini konser verildi.