Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün bünyesinde faaliyet gösteren Gençlikspor Kulübü Bisiklet Takımı, 11-13 Nisan tarihleri arasında Gaziantep’te gerçekleştirilecek “Türkiye Kulüplerarası Yol Yarışmaları” na gittiler.

Gençlikspor  Kulübü Bisiklet Bölge Antrenörü Fatih Aydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin ulaşım, malzeme ve tesis konusundaki desteğiyle başarılarının artığına dikkat çekerek, aynı başarıyı Gaziantep’te göstereceklerine inandığını söyledi.

Gaziantep’te gerçekleştirilecek yol yarışmasına, Türkiye’nin değişik illerinden güçlü kulüplerin katılacağını hatırlatan Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Adana hava koşulları bisiklet yapmaya 12 ay elverişli. Bu nedenle, yeni İl Temsilcimiz Ahmet Şahin Ünsal ile el ele vererek sporcu ve kulüp sayısını artırmak için bir dizi çalışmalar gerçekleştiriyoruz.  Bisiklette başarı grafiğimiz her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz haftalarda Mersin’de gerçekleştirilen müsabakada bazı sporcularımız dereceye girdi. Hedefimiz, Türkiye genelinde iyi dereceler yapmaktır. Gaziantep’te kentimizi en iyi şekilde temsil ederek madalyalarla döneceğimize inanıyorum. Bize güvenen ve inanları mahcup etmeyeceğiz.”

-GAZİANTEP’E KİMLER GİDİYOR?-

Aydın, Gaziantep’te ki müsabakalara, yıldız, genç ve büyüklerde, Erdi Dur, Enes Şahin, Oğuzhan Tanrıverdi, Erdem Akgül, Adem Yıldırım, Seyit Ahmet Kara ,Mustafa Can Rüzgar ile gideceklerini sözlerine ekledi.

Bu arada, bisikletçileri uğurlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mahmut Kır, başarılar diledi.