Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Okullar arası Futbol (A) Genç Kızlar ve Erkeler  İl Birinciliği” sona erdi.

Kayhan Kaynak Kardeşler Stadı’nda gerçekleştirilen ve toplamda kız erkek 27 okulun katıldığı karşılaşmada, Sarıçam Spor Lisesi Kız ve Erkek takımları şampiyon oldu.

Dereceye giren okullara kupa ve madalyalarını Okul Sporları Sorumlusu Ramazan Bahadır ,Okul Sporları Federasyonu Adana İl Temsilcisi  Hamit Şentürk , Özel Erkan Teknik ve Mesleki Lisesi Okul Müdürü Ferhat Duran, Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi  Beden Eğitim Öğretmeni Numan Akçam , Barbaros İMKB Anadolu Lisesi Beden Eğitim Öğretmeni Tülünay Erkan tarafından verdiler.

-Kimler dereceye Girdi?-

Futbol (A)Genç Kızlar :Sarıçam Spor Lisesi birinci,Şehit Abdullah Aydın Emre Anadolu Lisesi ikinci, Pozantı Zafer Sabancı Anadolu Lisesi üçüncü,Fatih Terim Anadolu Lisesi dördüncü

Futbol (A) Erkekler: Sarıçam Spor Lisesi birinci,Özel Erkan Teknik ve Mesleki Lisesi ikinci, Adana Ticaret Borsası Anadolu Lisesi üçüncü ,Barbaros İMKB Anadolu Lisesi dördüncü