Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan “Amatör Spor Haftası Performans Yüzme Yarışlarıtamamlandı.

Türkiye Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, 100.Yıl Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilen Amatör Spor Haftası Performans Yüzme Yarışları’na  Adana Gençlik ve Spor Kulübü, Gündoğdu Red Dolfin Spor Kulübü, Sualtı Sporları İhtisas ve Yüzme, Adana Yüzme Spor kulübü, Çukurova Üniversitesi, Özgür Kulaçlar Spor Kulübü, Ünsal Firikci Spor kulübü ,İl Milli Eğitim Spor Kulübü, Antakya Yüzme Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü ,Galatasaray Spor Kulübü ,İskenderun Yüzme İhtisas Spor Kulüplerinden 61 Erkek 70 Bayan toplam 131 sporcunun katıldığını söyledi.

-Şanlı: “Adana yüzmesinin büyümesi için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz”

Şanlı, yeni sezon için yoğun çalışmalar kaydettiklerini ifade ederek, “ Hem Federasyon hem de Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Adana’nın yüzme branşında atılım sağlaması için gerekli çalışmaları yaptık. Göreve geldiğim günden bu güne bizlere her zaman destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Yüzme Federasyonu Başkanımız Erkan Yalçın’a teşekkür ederim. Desteklerini hissetmek bizleri güçlendiriyor. Adana yüzmesinin büyümesi için bütün gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yarışların kıyasıya geçtiğini ve ailelerin büyük ilgi gösterdiğini belirten Şanlı, Adana'nın yüzme branşında Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM) projesi kapsamında olmasından sonra bir ivme yakaladığını belirterek, sporcuların gelişimlerinde ve derecelerinde gözle görülür bir yükseliş olduğuna vurgu yaptı.

Ayrıca, müsabakayı TOHM koordinatörü Metin Maralcan’da izledi.

            GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ

BASIN VE HALKLA İLİŞKİLER ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ