Adana Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan "11-12 Yaş İl İçi Vize ve Kısa Kulvar Milli Takım Seçme Müsabakaları Yüzme Yarışları”  müsabakaları gerçekleştirildi.

Yüzme Federasyonu Adana İl Temsilcisi Sabri Şanlı, Rıza Salih Saray Kapalı Yüzme Havuzu’nda  gerçekleştirilen müsabakalara 10 kulüpten toplam 149 sporcunun katıldığını söyledi.

Şanlı, özellikle velilerin yakından takip ettiği müsabakalarda sporcuların kazanma isteği gözlerinden okunduğunu ifade etti.

Hayli çekişmeli geçen müsabakalar kelebek, kurbağalama, serbest, karışık, kelebek ve sırt üstü kategorilerinde gerçekleştirildiğini ifade eden Şanlı, Adana'nın yüzme branşında ivme kazandığını belirtti.

Federasyonun belirlediği yüzme stil baraj derecelerini geçmek için yoğun çaba sarf eden sporcuları gayretlerinden dolayı kutlayan Şanlı, " İki gün süren müsabakalarımızı sorunsuz bir şekilde tamamladık. Bu müsabaka yeni sezonumuzun ilk yarışıdır. Bizlere yarışlarımızın sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesini ve tesis olanağını sağlayan başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak'a ve Havuzlar Amiri Selçuk Babacan ile tesis personellerine teşekkür ederim. Yüzme branşının gelişmesi için herkes elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bu anlamda aile ortamı yakaladığımıza inanıyorum" dedi.