Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan “İl Spor Yaz Okulları” masa tenisi kursu devam ediyor.

Masa Tenisi Antrenörü Tuncay Bozkurt, 5 Ocak Fatih Terim Stadı, Tribün Altı Antrenman Salonu’nda gerçekleştirdikleri “Masa Tenisi İl Spor Okulları”na  120 erkek-kız sporcunun katıldığını, masa tenisinin göz tembelliği ve dikkat dağınıklığını giderdiğini söyledi.

Kursların haftanın 5 günü olduğunu belirten Bozkurt, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 "Antrenmanlarımız çok zevkli geçiyor. Adana olarak son zamanlarda başarılı milli sporcular çıkartıyoruz. Talha Yiğenler, Zihni Batuhan Şahin ile İpek Karahan’ın uluslararası müsabakalarda kentimizin sesini duyurmaları ve madalyalar kazanmaları kursa katılanlar tarafından örnek alınıyor. Hedefimiz milli takımlara yeni sporcular kazandırmak. İl spor merkezlerinden yetenekli sporcuların çıkacağına inanıyorum. Bu yolda çalışmalara devam ediyoruz. Kursumuza her yaşta sporcu katılabilir.”

-MASA TENİSİ HER ŞEYE İYİ GELİYOR-

 Masa tenisinin başta göz tembelliği olmak üzere bir çok olumlu tarafının bulunduğunu belirten Bozkurt, “Masa tenisi göz tembelliğinin yanı sıra dikkat dağınıklığı, refleks geliştirme, çabukluk, beynin hızlı düşünmesi ve ani karar verme gibi konuları tetikliyor” diye konuştu.

Bozkurt, ayrıca  kursta antrenörler Mustafa Gümüşlü ve Osman Çullu’nun da görev yaptığını sözlerine ekledi.