Sutopu Federasyonu faaliyet programında yer alan “U-13 Minikler Sutopu Milli Takım”ın 6 günlük kampı Adana’da tamamlandı.

 Milli Takım Antrenörü Savaş Türk, 100. Yıl ve Atatürk Yüzme Havuzlarında gerçekleştirilen kampa 23 sporcunun katıldığını, Adana’nın 12 ay spor yapmaya elverişli olduğunu ve olimpik ölçülerde mükemmel tesislere sahip olduğunu söyledi.

 6 gün günde çift antrenman yaptıklarını ifade eden Türk,  8 pilot bölgede seçme yaptıklarını belirterek şöyle devam etti:

“ Adana, Hatay, Kayseri, Malatya, İzmir, Bodrum, Bursa, İstanbul’da ki seçmelerde başarılı olan sporcuları Adana’da kampa aldık. 2000-2001 doğumlu sporcularımızı uzun süreli kamp programına alarak gelişimini yakından takip ediyoruz. Daha önce Adana’da kamp yapmış ve çok mutlu ayrılmıştık. Bu nedenle tekrar burayı tercih ettik. Altyapıya Milli takım ruhunu kazandırmak için çaba harcıyoruz.”

Antrenörler Ömer Mıhçıkan ve Özgür Kahraman ile koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten Türk,
tesis ve diğer konularda desteklerini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ’a, Havuzlar Amiri Selçuk Babacan ve havuz çalışanlarına teşekkür etti.