Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Muay Thai Federasyonu İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenledikleri “Komşu İller Muay Thai Turnuvası sona erdi. Adana takım sıralamasında birinci olurken, ikinciliği Hatay, üçüncülüğü ise Kayseri elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Muay Thai Bölge ve Milli takım antrenörü Hakan Şahade,  Nihat Geven Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya Adana’nın yanı sıra, Mersin, Osmaniye, Hatay, Antalya, Kayseri, Gaziantep ve Samsun illerinden 210 sporcunun katıldığını belirterek, tesis ve diğer konularda her zaman destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti.

Şahade, müsabakaların milli takım forması giymeyi düşünen sporcuların gelişmeleri adına çok yararlı geçtiğin, hedeflerinin Muay Thai sporunun gelişmesi ve milli takıma daha çok sporcu kazandırılması olduğunu kaydetti.

-HİZMETİ GEÇENLERE PLAKET-

Şahade,  3 kez Dünya Şampiyon’u olan Hayri Doğan Hozanlı’ya sağlık sponsorluğu yapan  Avrupa Hospital Genel Müdürü Dr. Cem Bozok ile Kurumsal Pazarlama ve İletişim Müdürü Leman Yurtsal ile  8 ilin bölge antrenörlerine plaket verildi.

Etkinliğe, Muay Thai Federasyonu Akdeniz Federasyonu Asbaşkanı Ziyaettin Yıldırım, Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Kazım Tekin,  Merkez Hakem Üst Kurulu Başkan Vekili Bilal Taşdurmazlı, Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Naim Yıldırım, Milli Takım Antrenörü Hakan Şahade, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Birim Sorumlusu Nida Kaya ve diğer görevliler katıldı.