Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı 6. Masa Tenisi Grup Şampiyonası Adana’da başladı. 5 Ocak Fatih Terim Stadı tribünü altında Masa Tenisi Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya 5’i kız toplam 11 takım katılıyor.

Masa Tenisi İl Temsilcisi Ömer Taşkıran, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı organizasyonuna Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’nin katkılarıyla yardımcı olduklarını, müsabakalarda ilk kızlarda ve erkeklerde ikinci olan takımın 10-13 Ekim tarihleri arasında Mardin’de gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanacaklarını söyledi.

Taşkıran, turnuvaya Adana’nın yanı sıra, Mersin, Hatay, Muğla, Eskişehir, Çanakkale,  Niğde ve Gaziantep illerinden toplam 44 sporcunun katıldığını, turnuvaya için Adana’da bulunan kafilelerin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yöneticileri tarafından tarihi ve turistik mekânlara gezilere götürüleceğini de sözlerine ekledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Halk Oyunları ekibi, davul-zurna eşliğinde çeşitli yörelerden gösteri sundular.

Etkinlikte, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Metin Erduran, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Uyanık, Şube Müdürleri Kazım Tekin ile Mahmut Kır da hazır bulundu.