Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Rıza Öztürk, küçük, yıldız ve genç takımların maçlarını farklı salonlarda oynayacaklarını söyledi.

Öztürk, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Menderes Spor Salonu toplantı odasında genç, yıldız ve küçük kategorilerinden oluşan basketbol kuraları çekilişinde yaptığı konuşmada, müsabakaların daha verimli olması için çaba harcadıklarını kaydetti.

-MÜSABAKALARA START VERİLİYOR-

Bu sezon 19 genç ve yıldız, 20 küçük takımın mücadele edeceğini belirten Öztürk, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“ Bu yıl sezon boyunca okul ve hazırlık müsabakalarıyla farklı salonlarda yaklaşık bin 400 maç yapılacak .Müsabakaları yönetmek için 40  hakemimiz eğitimlerini alıp sezona hazırlandılar. Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Fazlı Bayram Hadi’nin de katkılarıyla, bu sezon müsabakaların yetişememe  endişesi olmadan kentimizin diğer salonlarını da bizlere tahsis etti. Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Sezona fair-play çerçevesinde başlayıp aynı şekilde bitirmek için gerekli çabayı göstermenizi istiyorum.”

Kulüp yönetici ve antrenörlerinin katıldığı kura çekiminde, tertip komitesine Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Kazım Tekin, Basketbol Federasyonu İl Temsilcisi Rıza Öztürk, İl Hakem Kurulu Üyesi Yusuf Büyükfidan ve  Bedir Adaber ile Ömer Faruk Aksoy seçildi.