Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullararası Gençler Badminton İl Birinciliği” tamamlandı.

Adana Kiremithane Endüstri Meslek Lisesi'nde geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen “Okullararası Gençler Badminton Müsabakaları” na toplam 56 okul katıldı. Müsabakalar sonunda bir konuşma yapan Badminton Federasyonu Adana  İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, kendilerine destek olan , tesislerini açan Kiremithane Endüstri Meslek Lisesi  yöneticileri ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti. 

Karşılaşmalar sonundan dereceye giren sporculara madalya ve kupalarının yanı sıra Badminton Federasyonu Adana  İl Temsilcisi Ceyhun Öktem tarafından raket ve top yardımında bulunuldu.

Ayrıca, kupa ve madalyalarını  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Koordinatörü Nida Kaya, Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi Müdürü Ali Rıza Dikmen, Turnuva Başhakemi Ahmet Aycan, Badminton İl Hakemlerinden Mügecan Torinç, Sebahattin Gücal, Devrim Alat ile Ülfet Spor Kulüp Başkanı İsmail Yiğit tarafından verildi.

-KİMLER DERECEYE GİRDİ?-

Yapılan müsabakalar sonunda dereceye giren  okullar şöyle:

Genç Kızlar: TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi, TOKİ Şehit Onur Ozan İlgen Anadolu Lisesi, Sarıcam Spor Lisesi, Mehmet Akif İnan Lisesi

Genç Erkekler: Sarıcam Spor Lisesi, TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi, Çukurova Elektrik Anonim Şirketi (ÇEAŞ) Anadolu Lisesi, Kurttepe Endüstri Meslek Lisesi.