Adana’da “Okullararası Yıldızlar Badminton İl Birinciliği” sona erdi. Kız ve erkeklerde Yüreğir İlçesi M. Adil İkiz Ortaokulu il şampiyonu oldu.

Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, 2 hafta süren ve Kiremithane Endüstri Meslek Lisesi Spor Salonu’nda oynanan turnuvada 20’si kız toplam 40 okulun katıldığını, okulların birbirlerine üstünlük kurmak için büyük mücadele sergilediklerini söyledi.

Badmintonun kentte sürekli geliştiğini, bu kapsamda bu branşı önemseyen okul yöneticileri ile tesis, malzeme ve diğer konularda destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’ye teşekkür etti.

-DERECEYE GİREN OKULLAR VE ÖDÜL VERENLER-

Dereceye giren okullara madalya ve kupalarını, Badminton İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, Yüreğir Milli Eğitim Şube Müdürleri Sezai Şentürk ve Ahmet Işık, Adil İkiz Ortaokulu Müdürü İbrahim Tokgöz,  Nuri Zekiye Has Ortaokulu Recai Ardıç, M. Adil İkiz İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mehmet Söyleyici, TOKİ Köprülü Ortaokulu Müdür Yardımcısı Halim Kutluata, TOKİ Fikret Yükseler Ortaokulu Müdürü Hilmi Koçoğlu verdiler.

Dereceye giren okullar şöyle:

Yıldız Kızlar: M. Adil İkiz, Nuri Zekiye Has, M. Adil İkiz İmam Hatip, TOKİ Köprülü Ortaokulu

Yıldız Erkek: M. Adil İkiz, Yavuzlar, TOKİ Fikret Yükseler, Nuri Zekiye Has Ortaokulu