Üniversiteler  Spor Ligi (ÜNİLİG) müsabakalarında (C )grubunda mücadele eden Çukurova Üniversitesi Erkek Hentbol Takımı Play Off’a kalmaya hak kazandı.

Çukurova Üniversitesi Hentbol Takım Antrenör Kamil Dikici yaptığı açıklamada, (C)  grubunda 5 Üniversite takımının yer aldığı ve çift devreli lig usulü oynanan müsabakalarda 2 yenilgi ile ligi tamamladıklarını, İlk müsabakada mağlup oldukları Orta Doğu Teknik Üniversitesi’ni (ODTÜ)  29-27, Kırşehir Ah-i Evran Üniversitesi’ni 29-28 yenerek Play Off’a kalma başarısını gösterdiklerini söyledi.

Sporcularını üstün gayretlerinden dolayı kutlayan Dikici, aynı başarıyı final grubunda da göstereceklerine inandığını, sporculara güvendiğini, iyi bir ekibe sahip olduklarını kanıtladıklarını  kaydetti.

Final müsabakalarının 7-11 Nisan tarihleri arasında Kastamonu’da yapılacağını ifade eden Dikici, desteklerinden dolayı Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Doç. Dr. Kerem Özgünen ve Spor Kulübü Başkanı Ercan Yeldan'a  teşekkür etti.

-GRUP MÜSABAKASINDA PUAN DURUMU-

Üniversiteler Spor Ligi Hentbol (C) Grubunda mücadele eden takımlar ve puan durumu şöyle:

1. Ankara Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ): 14 Puan

2. Adana Çukurova Üniversitesi: 10 Puan

3. Kırşehir Ah-i Evran Üniversitesi: 6 Puan

4. Ankara Polis Akademisi: 1 Puan

5. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi: 1 Puan