Türkiye Voleybol Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “ Türkiye Voleybol Birinci Ligi 4’lü Final Erkekler 2. Devre Karşılaşmaları” Adana’da başladı.

Yüreğir Serinevler Spor Salonu’nda günün ilk karşılaşmasında Galatasaray FXTCR, Ziraat Bankası ile karşılaştı. Aziz Yener ile Ersin Altıparmak’ın yönettiği karşılaşmada Ziraat Bankası savunma ve file üzerindeki üstünlüğüyle maçı zorlanmadan 0-3 kazanmayı başardı.

Turnuvayı, Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Şube Müdürleri Cemal Demirağ, Mahmut Kır, Spor Servisi Şefi Hanifi Altun, Voleybol Federasyonu Genel Sekreteri Nihal İşçi,Yöneim Kurulu Üyesi Ahmet Göksu, Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu(MHGK) Başkanı Ümit Sokullu, MHGK Genel Sekreteri  Eyüp Bostancı, Ziraat Bankası Adana 2. Bölge Müdürü Murat Kara ve diğer yetkililer izledi.

Bu arada, 26 Nisan Pazar günü Saat 14.00’de Halkbank, Ziraat Bankası ile 17.00 ise ARKAS Spor-Galatasaray FXTCR takımları karşı karşıya gelecekler.