Türkiye Faal Futbol Hakem ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Adana Şubesi Başkanlığı tarafından, hakem ve gözlemcilere iftar yemeği düzenlendi.

TFFHGD Adana Şubesi Başkanı Berkan Püsküller, Türkmenbaşı mevkiinde bulunan Hikmet Kebap Salonu’nda gerçekleştirilen iftar programına katılımın yüksek olmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Göreve geldikleri günden beri sosyal projelere önem verdiklerini, hakemlerin her alanda gelişmesi için çalışmalar yaptıklarını belirten Püsküller, “ Hakem ve gözlemcilerimizin kaynaşma, dayanışma ve paylaşma için bu tip organizasyonlar çok önemli. Bizleri iftar yemeğinde yalnız bırakmayanlara teşekkür ederiz. Hakemlerin ve spor ailesinin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum ” dedi.

-YILMAZEL: “HAKEMLERİN ZOR GÖREVİNDE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM”-

İftar yemeğine katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, futbol hakemliğinin özveri gerektirdiğini belirterek, hakemlere zor görevlerinde kolaylıklar diledi.

İftara, Türkiye Futbol Federasyon Adana Bölge Müdürü Akif Oflaz, TFF Adana İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi, İl Hakem Kurulu Başkanı Hüseyin Özçelik, hakem ve gözlemciler katıldı.