Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Seyhan  ve Yüreğir Gençlik Merkezi yöneticileri tarafından “Vergi Bilinci” ve “Sosyal Güvenlik” konularında konferans düzenlendi.

 Vergi Dairesi Başkanlığı ve Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü işbirliğinde kayıt dışı ekonominin azaltılması amacıyla Kredi ve Yurtlar Kurumu Adana Erkek Öğrenci Yurdu’nda düzenlenen konferansta,öğrencilere kayıt dışı istihdamın önüne geçmenin amacı anlatıldı. 

Vergi Dairesi Denetim ve Koordinasyon Müdür Vekili Yalçın Damoğlu, Sosyal Güvenlik Kurumundan Mehmet Emin Birlik, Zeliha Kirkit ve Burcu Aydın konuşmacı olarak katıldığı programda, çalışma hayatını düzenleyen kanunlar, sosyal güvenlik statüleri, sigortalılara sağlanan hakları üzerinde duruldu.

 Konuşmacılar, verginin önemine değinerek  “Vergi geleceğimizdir”, “Almadığınız her fiş ülkemizi değil başkalarını kalkındırır”, “Küçük bir fiş büyük bir iş” ifadeleri temel vurgu noktası oldu.

 

Ayrıca, konferansa Seyhan Gençlik Merkezi Müdür Vekili Umran Öz, Yüreğir Gençlik Merkezi Müdür Vekili Eyup Çelikoğlu'da katıldı.