Muay Thai federasyonu faaliyet programında yer alan " Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası" na Adanalı 53 sporcu gitti.

Muay Thai Milli Takım ve Bölge Antrenörü Hakan Şahade,5 gün sürecek ve Muğla'nın Marmaris ilçesinde gerçekleştirilecek olan “Minikler ve Yıldızlar Türkiye Şampiyonası”ndan madalyalarla döneceklerini söyledi.

Şahade,  Türkiye Şampiyonası’nın aynı zamanda milli takım seçmeleri niteliği taşıdığını, bu müsabakalara aylardır hazırlık yaptıklarını, ferdi ve takım olarak dereceye gireceklerine inandığını kaydetti.

Kendilerine verilen destekleri boşa çıkartmayacaklarını belirten Şahade şöyle devam etti: "Adana’da faaliyet gösteren 19 kulüpten 17' si bayan toplam 53 kişilik Adana karması olarak güçlü bir ekiple gidiyoruz. Başarı, davranış ve kıyafetimizle kentimizi en iyi şekilde temsil edip, ferdi ve takım halinde dereceye gireceğimize inanıyorum. Başta Adana Valisi Mustafa Büyük’e ulaşım konusunda kafileye otobüs tahsis eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile tesis ve malzeme konusunda bizlere her zaman destek olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a teşekkür ederim."

Ayrıca müsabakalara giden sporcuları uğurlamaya Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Mehmet Sağlam'da katılarak tüm sporculara başarılar diledi.