-“BİRİNCİ OLAN KULÜP AVRUPA ŞAMPİYON KULÜPLER

KUPASINA KATILACAK”

 

Atletizm Federasyonu’nun faaliyet takviminde yer alan Türkiye Kros Ligi 1. Kademesi  10 Ekim Cumartesi günü Adana’da start alacak.

Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, Merkez Park alanında yapılacak olan“Kros Ligi” yarışmaları 3 kademede gerçekleştirileceğini, daha sonra da final müsabakasının yapılacağını söyledi.

Kros Ligi’neTürkiye’de en iyi atletleri bünyesinde barındıran Fenerbahçe, Galatasaray, ENKA, Kocaeli Darıca Belediyespor, Adana Gençlikspor gibi kulüplerin katılacağını belirten Uğur, teknik toplantının 9 Ekim Cuma günü yapılacağını, ünlü atletleri Adana’da konuk etmekten mutlu olduklarını kaydetti.

Adanalı sporseverlerin yarışları izlemelerini isteyen Uğur, milli takamın Adana’da belirleneceğini, 1,2,3 kademe ve final yarışması sonunda kategorilerinde ilk sırayı alan takımların Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası’nda ülkemizi temsil etmeye hak kazanacaklarını sözlerine ekledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, kros ligi müsabakaları için Merkez Parkt’ta kros pistinin hazırlandığını, diğer eksiklerin giderildiğini belirterek katılacak olan tüm takımlara başarılar diledi.