Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Adana Gençlik Merkezi tarafından öğrenciler ilk kez ata binmenin keyfini çıkardılar.

Türkiye Jokey Kulübü Adana Yeşiloba Hipodromu'nun sponsorluğunda Fevzipaşa Bilge Çocuk Öğrenci Eğitim Merkezinde eğitim gören öğrencilere, at hangarlarında bulunan midilli atları görmenin heyecanını yaşadılar

Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, "Kuran-ı Kerim Kulübüne gelen çocuklarımızı Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’ın destekleriyle her hafta farklı bir etkinlikte buluşturuyoruz. Türkiye Jokey Kulübü Yeşiloba Hipodromu 'nu ziyaret ederek, öğrencilerin ilk defa ata binmelerini sağladık" dedi.


Gençlik Merkezleri sayesinde imkanları olmayan gençlere olanak sağladıklarını ifade eden Tosun, “Çocuklara havyan sevgisinin aşılanmasını amaçlayarak, uzman at bakıcıları ve gençlik merkezi lider ve çalışanları  nezaretinde midilli atları ile tanışmalarını sağladık.Çoğunluğu, ilk kez atları yakından görüp tanıma fırsatı buldular. Çocuklarımız, heyecanı ve sevinci aynı anda yaşadılar" diye konuştu.