Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü de Basın Bürosu personeli  olarak çalışan İbrahim Koç, evliliğini yüzme hakemliği yapan Merve Turkut ile birleştirdi.

Akıncılar Mahallesinde Turkut ailesinin evinden davullu zurnalar eşliğinde kız alma merasiminin ardından  Baraj yolu 7,5 durak Uluçay Balo Salonu'nda  gerçekleştirilen Düğün törenine, erkek ve kız tarafının aileleri, ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel,Türkiye Olimpiyatlara Hazırlama Merkezi TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği  Adana Şube Başkanı Berkan Püsküller ,Spor Şefi Hanifi Altun İl Müdürlüğü çalışanları yüzme ve futbol camiasındaki arkadaşları genç çiftleri yalnız bırakmadılar.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Halit Yılmazel, genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi.

İbrahim Koç'un babası Necdet ve annesi Sümran Koç ile gelinin babası Hüseyin, annesi Neşe Turkut, gelen konuklarla yakından ilgilendiler.

Düğün töreninde, mutlulukları gözlerinden okunan İbrahim ve Merve  çifti tüm masaları dolaşarak konuklarla tek tek ilgilediler. Çiftin arkadaşları geç saatlere kadar müzik eşliğinde farklı yörelerin oyunlarını sergileyerek gönüllerince eğlendiler.

Ayrıca  kıyılan nikah töreninde Damat İbrahim Koc'un Şahitliğini Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Basın Bürosu Personeli Turgut Er ve gelin Merve Turkut'un nikah şahitliğini Ayşegül Faydalıer yaptı.