Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından ‘Sağlıklı Yaşam İçin Pedal Çevir’ sloganı ile bisiklet turu düzenlendi.

Yüreğir Gençlik Merkezimiz gençlerin serbest zamanlarını çeşitli sportif, sosyal, sanatsal ve kültürel anlamda değerlendirmeleri, fiziksel ve psikolojik olarak gelişimlerine katkı sağlamaları, yetenek ve becerilerini keşfetmeleri, gelişimlerinin yanında sosyalleşmesi adına önemli sportif çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Gençlerin sağlıklı yaşamlarına katkı sağlamak ve fiziksel aktivite alışkanlıklarını kazandırmak amacıyla Yüreğir Gençlik Merkezi Spor Kulübü  çerçevesinde, "Sağlık İçin Bir Pedal da Sen Çevir" sloganıyla düzenlediğimiz bisiklet turu etkinliğinde gençlik merkezi personelleri, gençlik liderleri, gönüllü gençler ve aileler olmak üzere yaklaşık 80 kişi sabahın erken saatlerinde pedal çevirdi.

Gençlerin yoğun katılımıyla iki farklı tur şeklinde düzenlenen bisiklet turu etkinliği Yüreğir Gençlik Merkezi önünden başlayıp Mustafa Kemal Paşa Bulvarı kavşağı ve Kozan yolu istikametinde devam edip yaklaşık 5 km'lik mesafenin ardından gençlik merkezi önünde son buldu.

Ayrıca bisiklet turu etkinliğine katılan tüm gençlere  Türk bayrağı, Gençlik ve Spor Bakanlığı logolu tişört ve şapka armağan edildi.