Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi Ramazan ayı dolayısıyla Yüreğir Gençlik Merkezi çok amaçlı salonunda organize edilen iftar yemeği büyük ilgi gördü.

Düzenlenen iftar programına Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor  Şube Müdürü Halit Yılmazel, okul müdürleri, öğretmenler, gençlik merkezi çalışanları, gençlik merkezi üyeleri ve aileleri olmak üzere toplam da 130 kişi katıldı.

Yüreğir Gençlik Merkezi Müdürü Habip Bilgin iftar programının açılış konuşmasında şunları belirtti:

“Ramazan ayının manevi iklimi ile Kadir gecesinin böylesi bereketli bir gününde siz değerli gençlik merkezi çalışanları, eğitmenleri, üyeler ile aileleri ve misafirlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız bu büyük ailemizin bir araya gelerek kaynaşmayı ve dostluğumuzun pekişmesini sağlamaktır. Böylesi güzel ve huzurlu iftar soframıza katılım sağlayan siz değerli ailemize ve program organizasyonunda büyük emeği olan gençlik merkezi çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunar bir sonraki Ramazan’da yeniden buluşmayı ümit ederim.”

Bilgin’in konuşmasının ardından Taşkent Camii İmam Hatibi Nihat Dama Ramazan ayının önemi, oruç tutmanın dinimizdeki yeri ve kadir gecesinin önemi hakkında misafirlere bilgi verdi ve Kur’an-ı Kerim okudu.

Gençlik merkezi Ney Eğitmeni Mustafa Akgül ve ekibi ise program boyunca misafirlere ilahiler ve tasavvuf musikisinden parçalar seslendirerek gönülleri fethetti.

Dolu dolu geçen program oruçların açılması ve duaların okunması ile son buldu.