Adana Ceyhan Birinci İller arası Kick Boks Point Fighting Cumhuriyet Kupası müsabakaları Ceyhan Spor salonunda yapıldı. Törene siyasilerin yanında spor camiasının önemli isimleri de katıldı. 9 ilden 24 kulübün katıldığı müsabakalar oldukça renkli ve bir o kadar zevkli görüntülere sahne oldu.

Kick Boks Sporunda her İlçede Şampiyonalar çıkaracakları ifade eden Kick Boks Adana İl Temsilcisi Şehmus Baysal “Cumhuriyet kupamız hayırlı olsun. Bu ilgi beklediğimiz ilgiydi. Emeği geçenleri kutluyorum.  Bir sonraki Şampiyonamızda çıtayı biraz daha yükselteceğiz. Tüm sporcularımıza, ailelerine, katkı sağlayan belediyelerimize, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a Ceyhan Gençlik Spor İlçe Müdürü Caner Taymış’a, hakemlerimize, Yusuf Hocamıza,  teşekkür ediyorum” dedi. Katılımcılara teşekkür ederek sporun her zaman emrinde olduğunu açıklayan Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Cumhuriyet şampiyonasının anlamına dikkat çekerek, salonun yenilenmesi için girişimlere başlayacaklarının müjdesini verdi. 

Şampiyona’nın sponsorluğunu üstlenen Yüreğir Belediye Başkanı Adına Konuşan Başkan Yardımcısı Murat Bila ” Kick Boks ’un ve tüm spor branşlarının emrindeyiz. Desteğimiz artarak devam edecektir” şeklinde konuştu.  Ceyhan'ı bir spor ilçesi haline getirmek için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Ceyhan Gençlik Spor İlçe Müdürü Caner Taymış, katılımın yüksek olmasının sevindirici olduğunun altını çizdi.

Gün boyu süren müsabakalar sonrasında dereceye girenlere kupa ve madalya takdim edildi.

Müsabakalar sonrasında dereceler şöyle oluştu:

Yıldızlar Takım Maçı

1)            AYS Spor Kulübü (A ) Osmaniye

2)            Nizim MAE hem spor kulübü (Gaziantep)

3)            AYS Spor Kulübü (B) Osmaniye)

4)            Altunay Spor Kulübü (Adana)

MİNİKLER TAKIM MAÇI

1)            Kenan Karık Spor Kulübü (Osmaniye)

2)            Kadıoğlu Spor Kulübü (Osmaniye)

3)            Nizip MAE Hem spor kulübü (Gaziantep) ve  AYS Spor Kulübü (Osmaniye) 

Takım ve bireysel olarak dereceye girenlere plaket ve madalyaları törenle verildi.