Adana Gençlik Hizmetleri  ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak,   geçirdiği trafik kazasından sonra uygulanan tedavi sonrasında rahatsızlanan  Türkiye'nin Uluslararası Voleybol müsabakalarında ilk kez karşılaşma yöneten hakemi ve Uluslararası Antrenör olan Nevzat Karazincir'i evinde ziyaret etti.

Ataşbak, beraberinde Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel ve Voleybol Antrenörü Fehmi Gerdan   ile birlikte sağlığı hakkında bilgi aldı.

Hastalığı dönemde sürekli telefondan bilgi aldığını ifade eden Ataşbak, şunları belirtti:

“Nevzat Karazincir, kentimiz ve ülkemiz için sporda sağladığı başarılarla önemli bir değerdir. Onunla iftihar ediyoruz. Kentimizin ve ülkemizin tanıtımına ve sporuna büyük katkısı olan ağabeyimiz Nevzat Karazincir’in sağlığıyla yakından ilgileniyoruz. Dileğimiz sağlığına kavuşmasıdır.”

"Nevzat Karazincir kentimize ilkleri yaşatarak voleybol sporuna katkılar sağladı” diye konuşan Ataşbak, her zaman yanlarında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Ziyaretten dolayı mutlu olan Nevzat Karazincir, İl Müdürü Ataşbak'a vefa gösterdiği için teşekkür etti.

Her ziyaretin kendisini mutlu ettiğini ifade eden Karazincir, " İl Müdürümüzün buraya gelmesi beni haylice mutlu etti. Sağlığım gün geçtikçe iyiye gidiyor. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ederim" dedi.

 

-Aysel Karazincir: " Bu ziyaretler eşim Nevzat Karazincir'in unutulmadığını gösteriyor"

Nevzat Karazincir'in eşi Aysel Karazincir " Spor adamlarından kim  gelirse gelsin eşim çok mutlu oluyor. Bu ziyaretler unutulmadığını gösteriyor. Kendisini bir nevi bu şekilde rehabilite ediyor. Ziyaret ettiğiniz için çok teşekkür ederim " diyerek sözlerini tamamladı.