Adana’da  Yüreğir Serinevler Atletizm Pisti’nde gerçekleştirilen “Naili Moran Atletizm İl Birinciliği  Deneme Yarışmaları’’nda dereceye giren atletler belirlendi.

Atletizm Federasyonu İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, iki gün süren yarışmalara 1999 ile 2002 doğumlu sporcuların katıldığını,  müsabakalarda her sporcunun en fazla üç kategoride  yarışabileceklerini belirtti.

Uğur, yarışmalara Amatörce,Gençlikspor, Milli Eğitim ve Kazime Özler Spor  kulüplerinden 31 bayan toplam 91 sporcunun katıldığını, başarılı olan sporcuların 14-15 Haziran tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek “Naili Moran Yaş Gurupları Türkiye Atletizm Şampiyonası’’na katılmaya hak kazandıklarını söyledi.

Yarışmalara, antrenör olarak  Ali Atakişi, Ahsen Artuk, Ali Yiğit ve Volkan Tugay’ın yönetiminde İzmir’e gidileceğini ifade eden Uğur, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi’den her konuda destek gördeklerini, sporcuların ferdi ve takım olarak dereceye gireceklerine inandığını sözlerine ekledi.

Bu arada, İzmir’e gitmeye hak kazanan  17 sporcunun isimleri şöyle:

Rümeysa Üstündağ, Müge İlhan, Görkem Kaya, İbrahim Afşin Uzun,Melisa İnce Gürbüz, Nur Akgül, Kenan Kodaç, Veysel Kardaş, Ramazan Gül, Yasin İşcan, Ümran Kıyak, Elif Selçuk, Mustafa Ceyran, Rıza Yıldız, Yaren Kurtay, Teslime Özdemir, Handan Büyükgüzel