Karate Federasyonu İl Temsilcisi Tahir Türkarslan, Adana’da karate sporunun sevilmesi ve yaygınlaşması için büyük çaba gösteren merhum Mehmet Özlü’yü unutmayacaklarını söyledi.

Türkarslan, karate sporunda ulusal ve uluslararası düzeyde önemli dereceler elde ettiklerini, bu başarıda kendilerine her konuda yardımcı olan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi ile il spor müdürlüğü çalışanlarının büyük payı bulunduğunu söyledi.

20 Nisan Pazar günü Nihat Geven Spor Salonu’nda “Merhum Mehmet Özlü” anısına karate şampiyonası düzenlediklerini ifade eden Türkarslan, şöyle devam etti:

“Bundan 3 yıl önce genç yaşta kaybettiğimiz Mehmet Özlü, Adana’da karate sporunun sevilmesi, yaygınlaştırılması ve milli takımlara sporcu kazandırılması yolunda büyük çaba göstermiştir. Geçmiş dönemlerde Milli takım antrenörlüğü de yapan Mehmet Özlü’yü asla unutmayacağız. Her yıl Mehmet Özlü anısına karate müsabakaları düzenleyerek adını yaşatacağız. Ayrıca, genç sporcuların Mehmet Özlü gibi sporcu, antrenörleri tanıması adına bu gibi etkinlikleri sürdüreceğiz.”

Türkarslan, dereceye girecek sporculara madalya ve değişik armağanlar verileceğini de sözlerine ekledi.