Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü  Abdulkadir Ataşbak, 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu Kick Boks müsabakalarında derece yapan kulüplere kupalarını verdi

Ataşbak, Adana'da Kick Boks branşının oldukça önemli yerlere çıkmasının sevindirici olduğunu söyledi.

Özel turnuvalar sayesinde yeni yeteneklerin kazanıldığını ifade eden Ataşbak: " Kentimizden  başarılı sporcular çıkmaya devam ediyor. Bu tür organizasyonların amacına ulaşması oldukça anlamlı. Yeni bir kişiyi spora kanalize etmek Adana için büyük bir şans. Ne kadar çok kişiyi spora kazandırırsak ileride o kadar başarı gelir" diye konuştu.

5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu Kick Boks müsabakalarında derece yapan antrenörleri kutlayan Ataşbak, Adana'nın adının Ulusal başarıların yanında Uluslararası başarılar ile anılması gerektiğini anımsattı.

Kick Boks Adana İl Temsilcisi Şehmus Baysal ise en az ayda bir müsabaka yapmak istediklerini belirterek, " Kick Boks adına elimizden ne geliyorsa yapmaya çalışıyoruz. Başarılarımızın artacağına inanıyorum. Başarıların gelmesinin en büyük nedenlerinden biri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak'tır. Ne zaman bir sorunumuz olsa anında yanımızda oluyor. Bu destek sayesinde bizlerde emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

Ataşbak, müsabakalarda derece yapan Adana Gençlik Spor Kulübü Antrenörü Yusuf Güngördü, Adana Gençlik Merkezi ve Öz Hilal Kulüp Antrenörü İbrahim Pıtırlı, Kral Seyhan Kick Boks Antrenörü Serap Gürmeydan'a kupalarını vererek başarılardan dolayı tebrik etti.