Okul Sporları Federasyonunun 2018 yılı faaliyet programında yer alan, Düzce’de düzenlenen ve Ankara, Trabzon, Bursa, Adana, Hatay, İzmir, Manisa, Kırşehir olmak üzere 8 ilden 16 takım ve 250 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen müsabakalarda Adana Ada Sokağı Orta Okulu Türkiye Şampiyonluğunu elde etti.

Adana olarak  turnuva boyunca üstün başarı elde ederek zorlu rakiplerin karşısında namaglup şekilde başarıyı elde ettiklerini  ifade eden Ada Sokağı Beden Eğitim öğretmeni Nesimi Dağdoğan sözlerine şöyle devam etti:

“Sporcularımız Türkiye Şampiyonası’ndan madalya ile dönmeleri okulumuzda sevinçle karşılandı. Geçen yılı küçük kızlar hentbol takımı olarak Türkiye 6’ıncısı olduk. Bir yıl içerisinde sıkı ve düzenli çalışmanın meyvesini aldık. Alt yapımının hızlı bir şekilde yükselişe geçirdik. Adana’yı Hentbolda eski başarılı günlere getireceğiz.”

Dağdoğan, sporcuları müsabakalara hazırlanmasında maddi ve manevi desteklerin esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Okul Müdürü Alaattin Özilice, Müdür Yardımcısı Hüseyin Keskin, Mıdık Mahallesi Muhtarı Yusuf Tanriseven, Okul Aile Birliği Başkanı Menderes Seflek ve Antrenör Derya Güneş’e teşekkür etti.