Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi’nde yetişen sporcuları ziyaret etti.

Yıldız ve Genç Kategorilerinde derece yapan sporcularla sohbet eden Ataşbak, “ Sporcularımız küçük yaşlarda eğitim merkezimize geldi. Burada yetişerek başarılı olmaları bizleri gururlandırıyor. Türkiye Şampiyonalarında elde ettikleri başarılar sayesinde kulüplerin ilgisini çektiler. Bu da çalışmaların semeresidir. Sporcularımızın başarıları alt yapılara örnek oluyor” şeklinde konuştu.

Sporculardan Buluthan Öksüz, bu sene elde ettiği Türkiye Şampiyonluğu ile geçtiğimiz yıllarda kazandığı Balkan ikinciliği sayesinde İtalya’da gerçekleştirilecek Gençler Avrupa Şampiyonası’nda milli mayoyu giyecek.

Sporcu Emre Bozkır’ın Balkan Şampiyonluğu ve Türkiye ikinciliği, Alihan Öksüz’ün ise Türkiye ikinciliği bulunmaktadır.

Ataşbak, “ Sporcularımızın Ankara Şeker Sporda mücadele etmesine rağmen yetiştiği İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezini ziyaret etmeleri  bizleri gururlandırmıştır. Bu vefalı davranışları diğer sporculara da örnek olacaktır. Sporcularımızdan Buluthan Öksüz’e İtalya da gerçekleştirilecek Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” dedi.

Başarılı sporcular, yetişmeleri  ve gelişmelerini sağlayan yerin İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi olduğunu vurgulayarak “ Burada her zaman aile ortamı vardı. Memleketimize geldiğimizde mutlaka  ilk uğradığımız yer İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezidir.  Bizim başarılı olmamızdaki en büyük etken alt yapıda aldığımız eğitimdir. İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’ın bizleri burada ağırlaması ve ilgileri bizleri mutlu etmiştir” diye konuştular.

Ayrıca ziyarette, Güreş Eğitim Merkezi Müdürü Miktad Birer, Bölge Antrenörleri Gökhan Yıldız ile Bayram Demirel de hazır bulundu.