Türkiye Görme Engelliler Federasyonu ile Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü faaliyet programında yer alan “ Futsal Yükselme Grubu Müsabakaları” tamamlandı.

1915 Çanakkale Engelliler Spor Kulübü şampiyon olurken Boğaziçi Engelliler Spor Kulübü ise ikinci oldu ve 2. Lige yükseldiler. Ayrıca üçüncülüğü ise Başkent Engelliler Spor Kulübü elde etti.

Kapanış konuşmasını gerçekleştiren Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu, 6 gün boyunca Serinevler ile Asım Savaş Spor Salonlarında gerçekleştirilen müsabakalara 17 takımın katıldığını söyledi.

Müsabakalarda dereceye giren takımları tebrik eden Ulu “ Gelen takımlarımıza Adana konukseverliğini gösterdik. Özellikle Görme Engelliler Federasyonu Adana’ya pozitif bakıyor. Bu da bizi mutlu ediyor. İl Müdürlüğümüz olarak bütün müsabakalara talibiz” şeklinde konuştu.

Türkiye Görme Engelliler Federasyonu Başkanvekili Orhan Tanrıkulu ise Adana’da gerçekleştirilen müsabakaların sorunsuz tamamlandığını ifade etti.

Tanrıkulu, Adana’nın iklimi kadar insanlarının da sıcak olduğunu kaydederek “ Dereceye giren takımlarımızı kutlarım. Adana’da çok çekişmeli maçlar gerçekleştirildi. Adana’da bize her zaman destek olan Adana Valiliğine, Büyükşehir Belediyesine ve özellikle tesislerini tahsis eden Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne çok teşekkür ederim” dedi.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Mustafa Lavkor, Görme Engelliler Federasyonu Başkanvekili Orhan Tanrıkulu, Yönetim Kurulu Üyesi Ercüment Ekrem Davran ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevil Can verdiler.