26.Kadınlar Basketbol Cumhurbaşkanlığı Kupası 10 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da Adana ASKİ Atatürk Spor Salonunda Fenerbahçe - Hatay Büyükşehir Belediyespor takımları arasında oynanacaktır.

Türkiye Basketbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdullah Kutlu, böyle büyük bir organizasyonun Adana’ya verilmesinin şehrimizin tanıtımı adına çok önemli olduğuna vurgu yaptı. İl Temsilcisi Kutlu, Adana ASKİ Atatürk Spor Salonu’nda Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin son şampiyonu Fenerbahçe ve PTT Kadınlar Türkiye Kupası’nın son finalisti Hatay Büyükşehir Belediyespor arasında 10 Ekim Çarşamba günü saat 19:00’da oynanacak 26.Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesini izlemek üzere tüm Adanalı basketbol severleri salona davet etti.  
Ayrıca Kupa Finali öncesi, 9 Ekim Salı günü saat 16.00’da Adana HiltonSA’da bir basın toplantısı düzenlenecek.

Kutlu, Basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu Kadın Ligleri Direktörü Murat Tümer’in yanı sıra, Fenerbahçe Başantrenörü Valerie Garnier ile takım kaptanı Birsel Vardarlı Demirmen’in ve Hatay Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Aikaterini Chatzidaki ile takım kaptanı Courtney Lynne Paris’in de katılacağını belirterek basın toplantısında değerli basın mensuplarını da aralarında görmekten memnuniyet duyacaklarını sözlerine ekledi.