Bursa Mudanya’da 9-10 Mart tarihlerinde düzenlenen Büyük Yıldız Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonasında 43 Kg’da Türkiye ikincisi olan Zeliha Alsan, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ı makamında ziyaret etti.

Ataşbak; Sporcumuzun daha büyük başarılara İmza atacağına inanıyorum

Ziyarette görüşlerini dile getiren İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak şunları kaydetti: “Zeliha güreşe başlayalı henüz bir yıl oldu. Bu spora yatkın bir yapısı var. Bursa’da katıldığı ilk turnuvada kendisine güvenen antrenörlerini ve bizleri yanıltmadı. Türkiye ikincisi olarak, milli takıma seçilme başarısını gösterdi. Ancak ben inanıyorum ki, Zeliha’nın daha büyük başarılara imza atacak potansiyeli var. Kendisine inanarak ve disiplinli çalışırsa başarılarının artacağına hiç şüphe yoktur. 15 gün sonra katılacağı Uluslararası Zafer Turnuvasında sporcumuza başarılar diliyor, kendisini ve antrenörlerini tebrik ediyorum.”

Antrenör Erol Dağlı; “İl Müdürümüze destekleri için teşekkür ediyoruz”

Zeliha Alsan’ın antrenörü Erol Dağlı, Ataşbak’a teşekkür ederek başladığı konuşmasına şöyle devam etti. “İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak, her türlü ihtiyaçta sporcularımızın ve bizim yanımızda oldu ve olmaya devam ediyor. Kendisine hem destekleri için, hem de makamında kabulü için teşekkürlerimi sunuyorum. Sporcumuzun Uluslararası Zafer Turnuvasından madalyayla dönerek, başta İl Müdürümüz olmak üzere bizleri gururlandırmaya devam edeceğine inanıyorum.”

Ziyarette, Adana Gençlik ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel ve Antrenör Tuğba Yılmaz'da hazır bulundu.