8 saat süren Gönül Kampımızda Engelleri Aşıyoruz etkinliği, Yedi Pınar Engelsiz Park’ında gerçekleştirildi.

Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, yaptığı açıklamada şunları kaydetti. “Gençlerin İyilik Ağacı projemiz dâhilinde daha önce hayatında hiç kamp yapmamış özel eğitim öğrencisi gençlerimizle birlikte Yedi Pınar Engelsiz Park’ında kamp yapmak üzere gönüllü gençlerimiz ve özel gençlerimizle bir araya geldik. Bir kampın olmazsa olmazlarından olan çadır kurmayı, kamp ateşi yakmayı, ok atmayı ve bocce gibi çeşitli yarışları, bir araya gelip güçlerimizi birleştirerek gerçekleştirdik. Çadır kurmayı ve kamp ateşi yakmayı bizzat deneyerek öğrenen özel gençlerimiz kendileri kadar özel olan bu alana şahitlik ettiler. Yüzlerde tebessüm, bedende yorgunluk kaldı. Gençlerin İyilik Ağacı sınır, engel, mekân tanımadan yüzleri güldürmek, ilkleri yaşatmak, heybelerde eşsiz bir anı oluşturmak için durmadan hızla çalışmaya devam ediyor. Kamp sonunda bizlerle duygu ve düşüncelerini paylaşan özel gençlerimiz, yapılan faaliyetlerden bahsederek mutluluklarını dile getirdiler. Böylesi anlamlı bir organizasyonun gerçekleşmesinde emekleri bulunan Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a, Gençlik liderlerimize ve gönüllü gençlerimize yürekten teşekkür ediyorum.”

Kamp yapan Özel Gençler ve aileleri, proje kapsamında etkinlikte emeği geçen başta Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak olmak üzere, Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun’a, Gençlik Liderlerine ve gönüllü gençlere teşekkür etti.

Son olarak Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, proje kapsamında faaliyetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.