Adana 5 Ocak Stadyumunda yapılan Okçuluk İl Şampiyonasına Minikler, Yıldızlar, Gençler Olimpik Yay ve Makaralı Yay kategorilerinde yaklaşık 60 sporcu katılım sağladı. Yarışma öncesinde müsabakalara ilk defa katılan sporcular GSİM Okçuluk Bölge Antrenörü Akın Eskitütüncü tarafından yarışma ve güvenlik kuralları ile ilgili bilgilendirildi. Sporcuların ailelerinin de yarışmayı tribünden izleyerek özellikle ilk defa yarışmaya katılan 9 – 10 yaş kategorisi minik sporcuların heyecanlarına ortak oldukları gözlerden kaçmadı. Dereceye giren sporculara madalyalarını Federasyon İl Temsilcisi, GSİM Okçuluk Bölge Antrenörü ve yarışmanın hakemleri verdiler.

2019 Yılı içerisinde yapılan yerel ve ulusal yarışmalar hakkında da bilgiler veren Eskitütüncü;  Altyapı çalışmalarına çok önem verdiğini, disiplinli ve programlı çalışmalarından dolayı yıl içerisinde GSK Okçuluk sporcularımızdan, Saadet Azra Özdemir 7 – 10 Şubat 2019 tarihleri arasında Samsun’da yapılan 13 – 14 Yaş Salon Türkiye Şampiyonasında Olimpik Yay Bayanlar Türkiye 3.’lüğünü alarak Teknik Gelişim Kampına davet edildiğini belirtti.

25 – 28 Temmuz 2019 tarihleri arasında İstanbul’da yapılan 15 Temmuz Şehitleri 13 – 14 yaş Açık Hava Türkiye Şampiyonasında Eylül Başak Uğurlu, Saadet Azra Özdemir ve Asya Özcan Olimpik Yay Bayanlar Takım Türkiye 2.’liği ve yine aynı yarışmada bireysel elemeler sonucunda Saadet Azra Özdemir Olimpik Yay Bayanlar Türkiye 2.’si olmuştur.  Eskitütüncü, sıralama atışlarındaki başarısı ve derecesinden dolayı 2019 yılı içerisinde ikinci kere Teknik Gelişim Kampına davet edildiğini de ekledi.

Kendisinin de  Teknik Gelişim Kampı antrenörlerinden olduğunu belirten Eskitütüncü, antrenmanlara aynı titizlik, disiplin ve özveri ile devam edeceklerini bildirerek, desteklerinden dolayı Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’ a teşekkür etti.